Egyedi születésnapi újság

Kordokumentumok

Ez a rész tartalmazza az adott napra és hétre vonatkozó, a korszakot bemutató napi és hetilapokat 22 oldal terjedelemben, sárgított lapon kétoldalasan nyomtatva, lapozhatóan ragasztva.

Születésnapi cikk, Gólyahír

Igény esetén a kordokumentumok szövegkörnyezetébe szerkesztve fel lehet tüntetni az illető személy születéséről szóló értesítést, fényképet, de hosszabb cikk megjelenítése is lehetséges. Az anyakönyvi híradáshoz szükséges megadni a nevet és mindazon adatokat, amelyek a fogalmazáshoz szükségesek. A legjobb megoldás mégis az, ha a híradást a megbízó fogalmazza meg, ahogyan hosszabb cikk beillesztése csak ezen a módon lehetséges.

Előlap és fedlap

Keményebb karton lapból készül az első oldal, amelyet alap esetben a fenti mintákból választhat ki. Ezen bármilyen személyes üdvözlet, vagy versidézet megjeleníthető. De lehetőség van arra is, hogy a megbízó fényképeket küldjön, amelyeket itt helyezünk el. Ugyancsak lehetőség van arra, hogy a megbízó maga tervezze meg e lapot, ebben az esetben az elkészített előlap kerül kinyomtatásra.

Kortörténeti áttekintés

Az összeállítás ezen része segít eligazodni a történelem adott időszakában, áttekintést nyújt az adott esztendő világpolitikai és belpolitikai helyzetéről, e mellett érdekességként kitér az adott naptári napon történt eseményekre, és megemlíti a nap ismertebb szülötteit.

Korhű egyedi születésnapi újság - 22 oldal - Kortörténeti áttekintéssel - Születésről szóló cikkel - Karton fed és hátlappal - 13.000,-Ft

Ez a kortörténeti összefoglaló mű a címlapra szerkesztett anyakönyvi adatokkal (pl. gólyahír), képpel tartalmazza az adott napra és hétre vonatkozó, a korszakot bemutató, általunk felkutatott országos és vidéki újságokat, hetilapokat (primer forrásokat) 22 oldal terjedelemben, halvány sárga lapon, kétoldalasan nyomtatva, lapozhatóan ragasztva, kortörténeti összefoglalót az adott évre és napra vonatkozóan, karton fedlapot, hátlapot a családtörténeti vagy egyéb dokumentumok feltüntetése céljából. Méret: A/3, Megbízási díj: 13.000,-Ft, Olalszám:22, Méret A/3

Tájékoztatás

A jelen szolgáltatás személyre szabott történettudományi kutatást, oktatást foglal magában. A megbízó úgynevezett szekunder források alapján áttekintést kap a megadott év eseményeiről kortörténeti összefoglaló útján, és kézhez kapja a primer források magáncélú felhasználásra készített másolatait.